(Svenska) THE SUSTAINABLE WOMANS FEEDBACK-KLINIK PÅ TURNÉ INLÄGG

(Svenska) INLÄGG FRÅN TURNÉN

17AUG
*Konsultationerna sker live på Galleri Box eller över Zoom.
**Konsultationerna är för både kvinnor och män. Högpresterande människor. Konstnärer och kulturaktörer. Utbrända och arbetslösa. Vanliga hederliga arbetare. Tjänstemän och politiker. De som suktar efter alternativ till arbetslinjen och rådande strukturer. De som känner sig manade, nyfikna och behov av coachning och ny input!

Boka en tid!
https://boka.se/thesustainablewomansfeedbackklinik/info

21AUG
Galleri Box: Ett konstnärssamtal, fyra konsultationer och en öl senare går dagen mot sitt slut. Dagens konsultationer har berört både kreativitet, giftemål, konstprojekt, prestationsångest/stress och hur få till ett liv i balans. Gentjänster jag erbjudits är massage x 2, PR av The Sustainable Woman, naturupplevelse från norr via Skype, och samma timlön som klienten får på sitt arbete som boendestöd/assistent.

28AUG
28-29 augusti cyklar The Sustainable Woman runt med sin mobila klinik på offentliga platser i Skövde. Där bjuds det på kaffe, spontana samtal, information och möjlighet att boka tid för konsultation på feedback-kliniken mellan 30 aug-3 september.

Just nu står The Sustainable Womans mobila feedback-klinik på Högskolan i Skövde. Kom och drick en kopp kaffe, samtala och boka en tid för en timmes konsultation.

29AUG
Idag har The Sustainable Woman konkurrens av moderaterna på Hertig Johans torg. ”Våga misslyckas” säljer inte sa en av moderatmännen som nyfiket kom fram och pratade och undrade vad det handlade om. ”Kom till oss istället!”

30AUG

Vilken dag: fyra konsultationer, två kvinnor och två män mellan 26 och 63 år gamla har jag träffat. Det har varit samtal om prekär arbetssituation och att i det kunna behålla sin självkänsla, om hur en skall sluta känna plikt och skuld för att en väljer att sluta arbeta och gå i pension tidigare, om hur en gör för att formulera en projektidé och ansökan som genererar mycket pengar, liksom hur en på effektivaste sätt och utan omvägar får en utställning på Fotografiska museet. – Det och mycket annat har jag pratat om idag. I gentjänst har jag fått en lunch på Rådhuscafeet, hembakta skorpor och bäckenbottensövningar, två träningscoacher (en inspiratör med daglig facebookkontakt och en privat tennislektion). Nu ska jag ta en promenad så jag kan redovisa dagens träning, sen blir det soffa och serier för denna hållbara kvinna.

1SEPT
Lunch på Rådhusplatsen som gentjänst. Ikväll blir det en tennislektion. Men innan dess blir det nya konsultationer och så kommer radio P4 Skaraborg på besök i eftermiddag.

5SEPT
Installation av feedback-kliniken i en husvagn vid nybyggda kulturhuset Centralen i Tranemo. Konstnärssamtal, en inställd konsultation och hängning av utställning. Och så ett glas vitt och lite thaimat på det.

6SEPT
Två konsultationer idag. Med en präst och en konstnär. Intressanta möten. Om vägar att gå, om att satsa på det en brinner för, om hur en ska ta sig fram, välja mellan olika vägar och hitta sin egen. (Och spännande gentjänster väntar i veckan…)

10SEPT
Sista chansen för en konsultation i Tranemo idag!
Kom förbi och snacka eller boka in en tid nu på förmiddagen. I eftermiddag är försent.
Utvärdering av konsultationen från en besökare igår:
”Fantastisk, rolig, befriande, välgörande. Eftersom konsulten hade känslor och var engagerad och tog mig på allvar medan jag försökte skratta bort mig själv hela tiden. Hon gav inte med.”

13SEPT
En gentjänst: Skogspromenad i Uddebo. Ett fint möte med en konstnär, en prickig katt, naturen, tillsammans odlingen och lokala skrönor från platsen.

 

Sorry, this entry is only available in Swedish.

Monique Wernhamn